Faqja

Shoqata e regjistruar Gratë ndihmojnë Gratë ofron këshillim dhe mbështetjeje për gratë dhe fëmijët e tyre, të prekur nga dhuna në bashkëjetesë. Dhuna kundër grave pasqyrohet në forma të ndryshme, si dhunë trupore, psiqike, ekonomike si dhe / ose si dhunë seksuale.

Shoqata e regjistruar Gratë ndihmojnë Gratë ka numrin telefonik: 0941 – 24000.

Orari i punës në zyrë:  
E hënë deri të enjte: 8:00 deri 17:00
E premte: 8:00 deri 14:00

Orare të tjera këshillimi mund të vendosen me bisedë paraprake.
Gjithashtu, mund të lidheni me ne përtej kohës së punës në zyrë, nëpërmjet telefonit ne pritje. Numri i telefonit tuaj të dorës me të cilin ju na telefononi, regjistrohet në aparatin e përgjigjeve telefonike.

Organizata e regjistruar Gratë ndihmojne Gratë, si zyrë këshilluese, ofron informacione, këshillim dhe mbështetje në raste të dhunës në familje. Shtëpia e pavarur e Grave, e cila i përket kësaj shoqate, i mundëson mbrojte dhe strehim të sigurtë, grave dhe fëmijëve të tyre të prekur nga dhuna në familje.


Streha autonome e grave

Kodi Postar 110 204
93015 Regensburg

Telefon: 0941 - 24000
Telefax: 0941 - 2802520

E-Mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


Zyrë Këshillimi e grave

Gumpelzhaimerstr.8a
93049 Regensburg

Telefon: 0941 - 24000
Telefax: 0941 - 2802520

E-Mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


Agjensi e ndërhyrjes /
Pro Akiv Zyrë Këshillimi

Gumpelzhaimerstr.8a
93049 Regensburg

Telefon: 0941 - 24000
Telefax: 0941 - 2802520

 

 

Si shkohet tek Zyra Këshilluese:

Me autobuzin: e Linjës 6 Drejtimi Wernerwerkstraße / Stacioni Gumpelzhaimerstraße.
Me makinë: Vende parkimi janë te disponueshme.

Ju mund ti drejtoheni në rast dhune në familje edhe Telefonit Ndihmë me numër 08000-116 016, i vlefshëm për të gjithë vendin. Ky është në dispozicion 24 orë dhe mund t’ju ofrojë edhe shumë shpejt këshillime në gjuhë të ndryshme.

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.